Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Χρυσή Αυγή και επέτειος της 25ης Μαρτίου


Για όσους θέλουν  να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, πιστεύοντας πως η Χρυσή Αυγή συνεισφέρει στην ομαλοποίηση της κοινωνικό-οικονομική μας κατάσταση, σας παραθέτω την ανακοίνωση που έβγαλε η Χρυσή Αυγή , ανήμερα της Επετείου της 25ης Μαρτίου:

"Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στην εθνική μας εορτή οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλουν τουρκική τηλεοπτική εκπομπή ανήμερα 25ης Μαρτίου. Η πράξη αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή της Ιστορίας μας και της Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων ηρωικών προγόνων μας.
Δευτέρα 25η Μαρτίου, ώρα 18:30 ΟΛΟΙ MEGA!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ! -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!"
Αν έτσι αντιλαμβάνονται ορισμένοι την Πολιτική Αντιπολίτευση, αν έτσι αντιλαμβάνονται στον Ορθό Τρόπο Προάσπισης των Αξιών του Έθνους, τότε πράγματι έχουμε φτάσει στο ναδίρ ως κοινωνία.

Η δήλωση της χρυσής αυγής δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Αυτοί είναι. Τους γνωρίζουμε πολύ πριν τους γνωρίσει το Πανελλήνιο μέσω της προβολής τους από τα ΜΜΕ που η ίδια ‘’καταδικάζει’’.

Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση, αν αύριο-μεθαύριο, η χρυσή αυγή κατηγορήσει κάποιον Τούρκικο μαγαζάτορα, που επιλέγει να ανοίξει το μαγαζί του στην Κομοτηνή ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ή αν κάποιος επιχειρηματίας, βάλει στο ταμείο της επιχείρησής τους ανήμερα της 25ης Μαρτίου έναν Τούρκο υπάλληλο.

Για την χρυσή αυγή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, προφανώς δεν θα πρέπει να ακούγεται καν η λέξη Τουρκία, εκτός αν αυτή συνδέεται με ‘’κατακτητές’’, ‘’πασάδες’’ και ‘’παιδομαζώματα’’.

Δεν θα μου έκανα καμία εντύπωση.

Εντύπωση όμως μου κάνουν όλοι αυτοί που διαβάζοντας την παραπάνω δήλωση, δεν σηκώνουν το χέρι Αρχαιοελληνικά, να τους μουντζώσουν.

Τους αφιερώνω λοιπόν την παραπάνω δήλωση των χρυσαυγιτών, να την έχουν να την χαίρονται.

Και εις ανώτερα (και γελοιότερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου