Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Επιβολή Φόβου και Απόκρυψη της Αλήθειας

Όλο το διάστημα από τις εκλογές του Απρίλη έως σήμερα, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 17ης Ιούνη, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης και πρωτοποριακής συσπείρωση όλων των κομμάτων εναντίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι οι έως ‘’εχθές’’ άσπονδοι εχθροί, έχουν συσπειρωθεί σε ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο κατά της πρότασης Τσίπρα, σε έναν αγχοτικό αγώνα αποφυγής και αποτροπής των προβλέψεων περί κυριαρχίας του στις επόμενες εκλογές.

Αυτοί που έως προχθές έσπευδαν να καταδικάσουν ο ένας τον άλλο, για αμέλειες, για εσκεμμένα λάθη, για ανίκανες πολιτικές, σήμερα, όλοι μαζί ενώνουν δυνάμεις για να πολεμήσουν το ‘’μεγάλο κακό για τον Ελληνικό τόπο’’.

Βλέπουμε την ΝΔ χέρι-χέρι με το ΠΑΣΟΚ, βλέπουμε τη Dora χέρι-χέρι με τον Σαμαρά, βλέπουμε τον Γεωργιάδη χέρι-χέρι με τον Πάγκαλο, να κόπτονται να σώσουν την Ελλάδα από τον ‘’κακό Τσίπρα’’.

Όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί, προφανώς και αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων.

Σε συνδυασμό με τα ψευτο-διλλήμματα τύπου ‘’Ευρώ ή δραχμή’’, ψευτό-διλλήματα που όπωςαποδεικνύονται, προέρχονται από τους θιασώτες αυτών των θεατρινισμών, αποσκοπούν στην τρομοκράτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Είναι τόσο άβολες για τα συμφέροντα του υπάρχοντος Συστήματος Εξουσίας, οι προβλέψεις για τις επόμενες εκλογές, που όλοι μαζί, υπακούοντας στον κοινό τους αφέντη, ένωσαν δυνάμεις για να προσπαθήσουν να αλλάξουν τις εξελίξεις.

Και γινόμαστε όλοι μας, καθημερινά, μάρτυρες γελοίων και ατεκμηρίωτων ισχυρισμών.

Οι ‘’πατριδοκάπηλοι’’, σπεύδουν να προειδοποιήσουν τους πολίτες για το ‘’κακό ΣΥΡΙΖΑ’’ φωνάζοντας για τα Εθνικά Θέματα.
‘’Ο Τσίπρας είναι υπέρ των Σκοπίων!! Ο Τσίπρας είναι υπέρ του Σχεδίου Ανάν!! Ο Τσίπρας είναι υπέρ των Λαθρομεταναστών!! Ο Τσίπρας είναι υπέρ της κυριαρχίας της Τουρκίας στο Αιγαίο’’, φωνάζουν προσπαθώντας να δείξουν ένα ‘’ανθελληνικό πρόσωπο’’ των προτάσεων του Τσίπρα.

Και αποκρύπτουν εντέχνως, πως εν αντιθέσει με τις παραπάνω προειδοποιήσεις που βασίζονται σε θεωρίες, μιας και ο Τσίπρας ακόμη δεν έχει ασκήσει εξουσία, οι ίδιοι, όταν ασκούσαν εξουσία εδώ και τόσες δεκαετίες, όλα τα παραπάνω τα έχουν κάνει πράξη.

Πως μπορεί να μιλάει ο κ. Γεωργιάδης για την διάθεση του Τσίπρα να στηρίξει το σχέδιο Ανάν, όταν στο κόμμα του υπάρχει η κ. Dora Μπακογιάννη η οποία ήταν από τους κύριους υποστηριχτές τουσχεδίου καταδίκης της Κύπρου;;

Πως μπορεί να μιλάει το ΠΑΣΟΚ για τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Αιγαίο, όταν αυτό κυβερνούσε στην κρίση των Ιμίων; Ξεχάσανε τα ‘’ευχαριστώ τους Αμερικάνους’’ και το αμνημόνευτο ‘’ας πούμεπως την πήρε (την σημαία) ο αέρας’’;;;;;;

Πως μπορεί να μιλάει η ΝΔ για την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σκόπια, όταν αυτή η ίδια ασκούσε εξουσία όταν ακούστηκε από τα λόγια του επιτίμου της προέδρου, το θεϊκό ‘’σε καμιά 10αριά χρόνια, οι Έλληνες θα το έχουν ξεχάσει’’;;;;

Οι ‘’υπερπατριώτες’’ που φοβούνται το ΣΥΡΙΖΑ, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν λίγο πίσω, τι ενέργειες έγιναν από τα κόμματα Εξουσίας εδώ και δεκαετίες πάνω στα Εθνικά Θέματα.
Τότε, θα καταλάβουν πως πρέπει να φοβούνται περισσότερο τα δύο μεγάλα κόμματα, από ότι τον πιτσιρικά Τσίπρα και την παρέα του.

Μεγαλύτερο κακό από ότι έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα Εθνικά Θέματα, δεν μπορεί να κάνει κανένας. Ούτε ο ίδιος ο διάβολος.

Πέραν των ‘’πατριδολάγνων’’ πολιτικών του Συστήματος, υπάρχουν οι πολιτικοί που κόπτονται για την Οικονομία.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΙΑ, σπεύδουν να τρομοκρατήσουν τον λαό, πως ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δυσχερείς συνέπειες για την οικονομία της χώρας, και κατά επέκταση του ελληνικού λαού.

Βγαίνουν νυχθημερόν στα ΜΜΕ, και τσιρίζουν για το ‘’κακό ΣΥΡΙΖΑ’’ που θα μας βγάλει από το ευρώ , που θα διαλύσει την ελληνική οικονομία, δεν θα έχουμε να δίνουμε συντάξεις, δεν θα έχουμε να δώσουμε για φάρμακα.

Και αποκρύπτουν εσκεμμένως πως τα τελευταία χρόνια, με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε κυβερνήσεις και αξιωματικές αντιπολιτεύσεις, η ελληνική οικονομία έχει πάρει την κατηφόρα, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, τα σχολεία δεν έχουν καθηγητές και βιβλία.

Ποιος θα ξεχάσει πως η SIEMENS και τα υποβρύχια, έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;;

Ποιος θα ξεχάσει πως τα ράντσα και τα φακελάκια, καθιερώθηκαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;;

Ποιος ξεχνάει πως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΣΙΑ, ασκούνε την οικονομική πολιτική της χώρας τα τελευταία χρόνια, μια πολιτική που άδειασε την χώρα από βιομηχανίες και βιοτεχνίες, κατάστρεψε την ελληνική παραγωγή, επιβάλει φόρους στους χαμηλόμισθους, μειώνει τις συντάξεις;;

Αν τα σκεφτεί αυτά κάποιος, θα κατανοήσει πως από την ‘’θεωρητική οικονομική καταστροφή’’ που θα φέρει ο Τσίπρας, υπάρχει η δεδομένη οικονομική καταστροφή που έχουν φέρει εδώ και χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τότε θα κατανοήσει ο καθένας, πως πρέπει να φοβάται περισσότερο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΙΑ, παρά τον πιτσιρικά ΤΣίπρα και την παρέα του.

Οι μέρες πλησιάζουν.

Πυκνώνουν οι φωνές στα ΜΜΕ για το ‘’κακό ΣΥΡΙΖΑ’’.
Και σκοπίμως, αποφεύγουν να αναφέρονται στα κακά που έφεραν εδώ και χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν.
Οι Έλληνες πλέον ξύπνησαν.

Και μπροστά στο ‘’μελλοντικό χαμό που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ’’, έχουν το παρών Χάος που έχουν φέρει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει το ρίσκο να αλλάξουμε.

Χειρότερα, δεν πρόκειται να γίνουν τα πράγματα.

ΥΣ για τους αγχωμένους περί των Εθνικών Θεμάτων, αυτή η δήλωση ΔΕΝ έγινε από πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ

19 σχόλια:

  1. κατσε γιατι με μπερδεψες τωρα

    κατηγορεις τα 2 μεγαλα κομματα οτι αθελα ή ηθελημενα 30 χρονια κατεστρεψαν την ελλαδα εφαρμοζοντας αριστεριστικες ανθελληνικες πολιτικες και γιαυτο ψηφιζεις το κομμα του συρριζα?

    κατι δεν παει καλα εδω

    ειναι στο στυλ
    σε απατησε η γκομενα σου
    κοβεις τα @@ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα. Η κλασική παρεξήγηση ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ποιο είναι το πραγματικό ‘’κέρατο’’, και μπερδεύονται εντελώς.

    Άκου λοιπόν napo.

    Επειδή στο συγκεκριμένο ρητό που ανέφερες, μιλάς για ‘’κέρατο’’, άκου να καταλάβεις τι εστί ‘’κέρατο’’.

    Κέρατο, φίλε napo, είναι να κυβερνάς εδώ και 40 χρονιά τη χώρα, και σε όλες αυτές τις δεκαετίες, άλλα να τάζεις, και άλλα να πράττεις. Να κλέβεις, να διαφθείρεις και να διαφθείρεσαι, να καταλύεις κάθε έννοια Ισονομίας και Νομοτέλειας.

    Επειδή δε, αντιλαμβάνεσαι πως ο λαός, αρχίζει να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που παίζεις, και αποφασίζει να σε διαολοστείλει μέσω των εκλογών, να σπεύδεις να διαμορφώνεις και να μηχανεύεσαι τέτοιους εκλογικούς Νόμους, που να περιορίζουν την Δημοκρατία, ώστε εσύ να συνεχίζεις να κυβερνάς, άσχετα αν δεν σε ψηφίζει πλέον η πλειοψηφία.

    Να δημιουργείς μισθοφορικούς στρατούς ψηφοφόρων, ώστε να διασφαλίζεις την συνέχιση της κυριαρχίας σου, άσχετα αν οι ‘’πολλοί’’ δεν σε ψηφίζουν.

    Αυτό είναι κέρατο, φίλε napo.

    Το ότι εδώ και 40 χρόνια, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εναλλάσσονταν στην εξουσία, χωρίς να διακινδυνεύουν να μείνουν εκτός αυτής, άσχετα τα λάθη ή τις ανομίες που έκαναν φανερά αλλά και κρυφά.

    Αυτή η αλαζονεία που απέκτησαν, είναι το κέρατο φίλε napo.

    Αυτό το κέρατο πρέπει να κόψεις, την αλαζονεία.

    Άσχετα ποιον θα ψηφίσεις, πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Για να πεταχτούν εκτός πολιτικής ζωής.

    Ώστε αφενός μεν να γλιτώσεις από το κέρατο, αφετέρου να αποκτήσει ο ελληνικός λαός ανοσία στις αλαζονείες.

    Αν μπορέσει ο ελληνικός λαός να απεγκλωβιστεί από την αλαζονεία της μονιμότητας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, να είσαι σίγουρος πως δεν θα την πατήσει ξανά, με οποιοδήποτε άλλο κόμμα, πες ΣΥΡΙΖΑ, Αν.Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ κτλ.

    Αυτά τα ‘’αρχίδια’’ πρέπει να κόψεις napo, και ο τρόπος είναι να ψηφίσεις εκείνο το κόμμα, που θα μπορέσει να πετάξει στο σάρωθρο ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη πηγαινες γυρευοντας θα παρεις την απαντηση σου

    "άλλα να τάζεις, και άλλα να πράττεις. Να κλέβεις, να διαφθείρεις και να διαφθείρεσαι, να καταλύεις κάθε έννοια Ισονομίας και Νομοτέλειας."


    κανεις δε σου εδωσε αλλα απο αυτα που ζητησες


    ζητησες κοινωνικο κρατος το πηρες
    Εθνικο συστημα υγειας παιδειας ασφαλιστικα ταμεια απο το κρατος εργατικα δικαιωματα
    ζητησες απο αλλους να διαχειριστουν τον πλουτο σου προφανως και δεν θα τον διαχειριζονταν καλυτερα απο οσο θα το διαχειριζοσουνα εσυ αλλα εσυ και παλι το ζητησες

    ζητησες διορισμους στο δημοσιο σε εβαλαν αλλα κλαις γιατι ζητησαν και αλλοι
    ζητησες παραθυρακι στην ισονομια για σενα μετα παραπονιεσαι γιατι ζητησαν και αλλοι



    " μηχανεύεσαι τέτοιους εκλογικούς Νόμους, που να περιορίζουν την Δημοκρατία, ώστε εσύ να συνεχίζεις να κυβερνάς, άσχετα αν δεν σε ψηφίζει πλέον η πλειοψηφία."


    Η πλειοψηφια ψηφιζε τα 2 κομματα ακομα και με ενισχυμενη αναλογικη
    Η ενισχυμενη αναλογικη δεν μπαινει γιατι ειναι συνωμωσια των εβραιων και των νεφελιμ αλλα γιατι χαρη σε αυτην κυβερνιουνται ολα τα σοβαρα κρατη της γης

    η απλη αναλογικη δεν φερνει λεφτα


    "μισθοφορικούς στρατούς ψηφοφόρων, "

    οι στρατοι αυτοι ειναι εθελοντικοι

    " οι ‘’πολλοί’’ δεν σε ψηφίζουν."

    οι πολλοι σε ψηφιζουν
    και εξακολουθουν να ψηφιζουν
    το 80% συνεχιζει και ψηφιζει δικομματισμο απλως το πασοκ εχει μετανομαστει σε συρριζα


    " πες ΣΥΡΙΖΑ, Αν.Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ κτλ."

    εσυ ομως επιλεγεις συρριζα το κομμα που ειναι το μονο απο τα παραπανω που σου υποσχεται πως θα κανει ολα τα ασχημα που βριζεις και θες να τιμωρισεις


    Αρα λοιπον η ερωτηση επαναλαμβανεται μεχρι να παρω απαντηση



    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ότι καταλαβαίνεις.

    Δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να τρολάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρολλινγκ ειναι η ερωτηση?

    τρολλινγκ δεν ειναι να ψηφιζεις καποιον μονο και μονο για να αυτοκτονησεις λεγοντας την σε καποιον αλλο?

    μαλλον εσυ τρολλαρεις

    ο ψηφος ειναι σημαντικο πραγμα δεν ειναι αστειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ορισμένους τόσο σημαντική, που δεν γνωρίζουν ούτε να την γράφουν σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Η'' ψήφος, γαμώτη μου,

    όχι ''ο ψήφος''...

    Έλεος, με τα ''ελληνικά'' σας, ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι υπονοεις??

    ή απλως υπεκφευγεις παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πηγαινε διαβασε κανα λεξικο και μαθε πως ειναι και θηλυκο και αρσενικο .. γαμωτι σου

    αστην λοιπον την γλωσσα γιατι δεν την εχεις και ασχολησου με την ουσια σε παρακαλω και μην χανεις το χρονο σου για να στη λεω για θεματα ελασσονος σημασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ...

    άκου έκεί, και αρσενικό....

    Για κάτι τύπους σας και εσάς, το κάνανε και αρσενικό ρε napo.

    Διότι, δεν μπορείς να αποδεχθείς ΠΟΤΕ πως κάνεις λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Eίμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας". Τρέμω στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!"

    Από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (Ν.Χανιάς), σήμερα το πρωί...

    Μετά απλά θα σας λέμε, ηθελές τα και 'παθές τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προφανως και αυτος ειναι προσκυνημενος νενεκος εθνοπροδοτης που θελει να περασει τη συνηθη τρομολαγνεια και τρομοκρατια που δεν περναει στους αληθινους πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενώ μια κυβέρνηση ξανά-μανά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα είναι σωτήρια για την Ελλάδα, όπως άλλωστε μας έχουν διδάξει τα τελευταία 30-40χρόνια.

    Ξυπνάμε ρε!
    Το ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψηφίζουμε για να ''σώσει'' την Ελλάδα (η σωτηρία της βασίζεται στους Έλληνες, όχι σε κόμματα), αλλά για να ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!!!!

    Βέβαια, το παραπάνω, για τους έμμισθους και μη, υπάλληλους του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είναι εφιάλτης.....

    Δεν πειράζει.
    Θα σας περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αυτόν το Χανιά, τρία τινά υπάρχουν:

    1) Πούλο για ΚΚΕ: Είναι ένας κλασικός αριστερός-ευθυνόφοβος, που δεν θέλει να πάρει το ρίσκο ώστε να αλλάξει τη μίζερη ζωή του και τη μίζερη ζωή των Ελλήνων γενικότερα και προτιμάει το κόμμα του μονάχα ως αντιπολίτευση. Πιθανώς έκανε φασαρία στο κόμμα, διαπληκτίστηκε με τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί τον κράξανε, και βγήκε αυτός και είπε ό,τι είπε, με σκοπό να τους κάνει εσκεμμένα ζημιά...

    2) Πούλο για ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Μάλλον είναι ένας εκ των ακροαριστερών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, και το διαλλακτικό προφίλ που άρχισε να αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, δεν του άρεσε. Το θεωρούσε φλώρικο, και σε αυτή την περίπτωση, πιστεύει το αντίθετο από αυτά που βγήκε και είπε. Ότι δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τόσο επικίνδυνος για τον τόπο, όσο ο Χανιάς θα ήθελε...

    3) Σαφώς παίζει και να έχει όντως δίκιο. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ειλικρινείς άνθρωποι, προς κάθε άποψη. Όπως και να' χει, προσωπικά γουστάρω την ειλικρίνεια, και απεχθάνομαι το ψέμα. Αν όλα αυτά τα χρόνια, έβγαινε κάποιος από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, και μας έλεγε "ερχόμαστε στην εξουσία για να σας πηδήξουμε, να καταστρέψουμε τον τόπο, να διαφθείρουμε τη χώρα", και ήταν τόσο ειλικρινής, μπορεί και να τον ψήφιζα (που λέει ο λόγος) μόνο και μόνο για την απόλυτη ειλικρίνειά του...

    Και έλεος πια ρε ομοιε... δεν σε καταλαβαίνω... Τί άλλο θέλεις για να ψηφίσεις ΝΔ επιτέλους?? Θες να καταστρέψεις τον τόπο δηλαδή? αααα... για σε παρακαλώ.. έλα στα συγκαλά σου παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτσε καλά Σπύρο γιατί....

    θα σε γυρίσω στην δραχμή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρακαλώ τον napo να μην μας αναλύσεις τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

    Αν θέλει, μπορεί να μας αναλύσει τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή