Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

''Δυσφήμιση της χώρας'' και ...δυσφήμιση της χώρας

-->
Όλες αυτές τις μέρες, ακούμε από ΜΜΕ και λοιπούς κρατικούς φορείς, πόσο κακό κάνει το ΠΑΜΕ και οι κινητοποιήσεις του στον Τουρισμό μας, πόσο δυσφημίζεται η χώρα μας, από το κλείσιμο των λιμανιών.

Κανείς δεν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους το ΠΑΜΕ κλείνει τα λιμάνια. Κανείς δεν αναφέρεται στα αιτήματα των καταληψιών ή στις θέσεις τους.

Το ζητούμενο για τα μισθωμένα ΜΜΕ ,είναι πως αυτές οι κινητοποιήσεις, παράνομες από Ομοσπονδίες και λοιπούς έμμισθους υπαλλήλους του Συστήματος Εξουσίας, βλάπτουν την εικόνα της χώρα μας στο εξωτερικό

Και , μετά από την σημερινή έκρηξη βόμβας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο, και αυτό το γεγονός, θα παρουσιαστεί το ίδιο μονόπλευρα και το ίδιο κάθετα.

Αν θα μείνουν στην δυσφήμιση της χώρας μας, στις βλαβερές συνέπειες στον Τουρισμό μας, στο πλήγμα της εικόνας μας, ή αν θα ξεκινήσουν να αναλύουν αυτή τη φορά αίτια, αφορμές και δικαιολογίες για αυτό το γεγονός.

Διότι, αν το κλείσιμο ενός λιμανιού, από ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα απάνθρωπα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, καταλύοντας στην ουσία κάθε έννοια κοινωνικής πολιτικής, θεωρείται δυσφήμιση για τη χώρα, τότε πόσο δυσφημιστικό θα πρέπει να θεωρηθεί η πλήρης και ολοκληρωτική κατάλυση της ευνομίας αυτής χώρας;

Για κάποιον παρατηρητή, τούτη η στιγμή, είναι ευκαιρία να καθίσει αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, και να παρακολουθεί τις απίστευτες κωλοτούμπες που θα κάνουν τα ΜΜΕ και οι κρατικοί φορείς.

Δυστυχώς όμως, η εποχή δεν απαιτεί παρατηρητές. Θέλει αγωνιστές.

Και για αυτό το λόγο, η έκρηξη βόμβας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πρέπει να γίνει προϊόν καρποφόρας κριτικής για το Σύστημα Διακυβέρνησης και Διαχείρισης που κυριαρχεί στην Ελλάδα, και αποφασίζει και καθορίζει για τη ζωή τη δική μας, και των παιδιών μας.

Αυτά, και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου