Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ερντογάν- ο Ηγέτης ΟΛΟΥ του Κόσμου!!!!


Με δέος παρακολούθησα προχθές στις ειδήσεις, το θέμα της κοινής συνέντευξης Τύπου του Ερντογάν, πρωθυπουργού της Τουρκίας με τον Περέζ, πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, που έλαβε χώρα στο Νταβός.

Έξαλλος ο Τούρκος Πρωθυπουργός, με τις αυθαιρεσίες και τις προκλητικές τοποθετήσεις του Ισραηλινού τέως πρωθυπουργού, ανέλαβε το χρέος να εκπροσωπήσει όλη την Υπόλοιπη Ανθρωπότητα, μια Ανθρωπότητα που φοβισμένη και υποταγμένη κάθεται αμίλητη μπροστά στις θηριωδίες και στα εγκλήματα που γίνονται στη Γάζα κατά ενός ολόκληρου λαού.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, ήταν αμείλικτος.
‘’Οι ενοχές σας, σας κάνουν να λέτε ότι λέτε’’, είπε απευθυνόμενος στον Πέρεζ.
‘’Η θρησκεία σας λέει «ου φονεύσεις» και όλοι έχουμε δει να βομβαρδίζετε σχολεία και νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία’’.
‘’Είστε δολοφόνοι’’, ήταν μερικά από τα λεκτικά βέλη του Ερντογάν που εκτόξευσε κατά της Ισραηλινής Ηγεσίας.

Ο Περέζ τον κοιτούσε αμίλητος, όπως αμίλητοι παρέμειναν και οι δεκάδες δημοσιογράφοι των ξένων Μέσων, οι οποίοι είχαν συνηθίσει και αποδεχθεί μια εντελώς διαφορετική στάση, στάση μετριοπάθειας και υποταγής των ξένων πολιτικών ηγετών, μπροστά στα αφεντικά τους, τους πολιτικούς του Ισραήλ.

Τα προσχήματα πήγε να σώσει ο δημοσιογράφος που συντόνιζε την κοινή συνέντευξη, όταν διακόπτοντας τον Ερντογάν, προσπάθησε να αλλάξει θέμα.
Ο Ερτνογάν όμως απέδειξε σε όλους μας, πως όλο αυτό δεν ήταν απλά μια έκρηξη της στιγμής, ή μια καλοσχεδιασμένη πλαστή εικόνα.
Διαμαρτυρήθηκε έντονα στον δημοσιογράφο, απαιτώντας να του δοθεί όσος χρόνος ομιλίας είχε δοθεί πριν στον προκλητικό Περέζ. ‘’Έχω το δικαίωμα να μιλήσω τον ίδιο χρόνο με τον Περέζ’’, απαίτησε φωνάζοντας σε έντονο ύφος.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε να επικρίνει με αυστηρό ύφος την πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστινίους, θυμίζοντας σε όλους όσους παρακολουθούσαν την συνέντευξη, τις σκηνές φρίκης και απανθρωπιάς που είδε όλος ο κόσμος στις τηλεοράσεις του, μετά από τους βομβαρδισμούς των Ισραηλιτών σε νοσοκομεία παιδιών.

Έξαλλος, από τις προκλήσεις των Ισραηλιτών, διεμήνυσε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να παραβρεθεί φιλοξενούμενος εκεί, και αποχώρησε από την αίθουσα, αφήνοντας αποστομωμένους δημοσιογράφους και παρευρισκόμενους πολιτικούς ακόλουθους.
Η επιστροφή του Ερντογάν στην Τουρκία, συνοδεύτηκε από υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο. Χιλιάδες Τούρκοι αλλά και Παλαιστίνιοι της Τουρκίας, γέμισαν το αεροδρόμιο κρατώντας Τουρκικές και Παλαιστινιακές σημαίες και επευφημούσαν τον Πρωθυπουργό που δεν φοβήθηκε να πει την αλήθεια, την αλήθεια για μια Γενοκτονία που αποκρύπτεται, την αλήθεια που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ηγέτες των χωρών, μεγάλων ή μικρών, αποσιωπούν μέσα στο φόβο της υποταγής τους.

Χίλια μπράβο λοιπόν στον Ερντογάν.

Όχι γιατί ‘’έπαιξε’’ πολύ ωραία έναν ακόμη πολιτικών συμφερόντων ρόλο.
Ο ίδιος το έχει κάνει ξανά πολλές φορές, με επιτυχία.

Χίλια μπράβο, διότι, επέλεξε να ‘’παίξει’’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.

Τον ρόλο της Πανανθρώπινης Συνείδησης.

Έναν ρόλο που ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ άνθρωποι, φοβόντουσαν να ‘’παίξουν’’.
Παραθέτω από το YouTube το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου