Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μαζέψου Καμμένε, τον καις τον ''ρόλο''

Καμμένε, άκου σε με προσεκτικά.

Προεκλογικά, ζήτησες την ψήφο του λαού. Την ζήτησες, όχι για να ασκήσεις εξουσία, αλλά για να συνεργαστείς με το ΣΥΡΙΖΑ που θα έβγαινε πρώτο.
Ήθελες να συμμετέχεις στην κυβέρνηση έλεγες, ώστε να μπορείς να θέτεις στην συγκυβέρνηση τις ‘’κόκκινες γραμμές’’, τουλάχιστον στα ευαίσθητα εθνικά θέματα.
Σε κάθε ευκαιρία, έλεγες πως η συμμετοχή σου στην συγκυβέρνηση, θα έχει το ρόλο του χαλιναριού στον άκρατο ενθουσιασμό αλλά και μηδενιστικό πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ.


Εδώ και μία εβδομάδα, έχει χαλάσει ο κόσμος για τον Φίλη, τους υποστηριχτές του, και τους Πόντιους.
Εδώ και μια εβδομάδα, ένα εθνικό θέμα της χώρας, έχει δοθεί έρμαιο στον Τούρκο, μέσω των δηλώσεων ενός ‘’εκπροσώπου’’ της συγκυβέρνησης.

Όλα τα κόμματα έσπευσαν από την δική τους σκοπιά να εκφράσουν δημοσίως την άποψή τους. Σχεδόν όλα, για τα δικά τους μικροκομματικά οφέλη. Αλλά το έκαναν όλα.

Εσύ ρε Καμμένε, τι ακριβώς περιμένεις για να αντιδράσεις; Για να αναλάβεις τον ρόλο που ζήτησες να πάρεις; Εσύ το ζήτησες Καμμένε, δεν στον έδωσαν με το ζόρι.

Αν η θέση σου στην κυβέρνηση, είναι αυτή του υπερασπιστή των Εθνικών Θεμάτων, τι ακριβώς περιμένεις και δεν θέτεις τώρα (χθες έπρεπε) βέτο στον ΣΥΡΙΖΑ είτε να απομακρύνει τον Φίλη όχι απλά από την κυβέρνηση αλλά και από την Βουλή, και να ξεκινήσει άμεσα η ποινική του δίωξη ως καταπατητής του νόμου περί αναγνώρισης γενοκτονιών είτε σε κάθε άλλη περίπτωση, ρίχνεις την κυβέρνηση;

Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε περιμένεις να το κάνεις;

Είπες ή όχι πως στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εσύ θα υπερασπιζόσουν τα εθνικά θέματα;
Σε αυτό το εθνικό θέμα, πως θα μπορούσες να υπερασπιστείς το εθνικό συμφέρον, πέραν του αιτήματος απομάκρυνσης του Φίλη και την άμεση άσκηση δίωξης για την μη αναγνώριση;

Είναι ρε Καμμένε εθνικό θέμα ή όχι η Γενοκτονία των Ποντίων;

Βγήκες Καμμένε, και έβγαλες μια γελοία ανακοίνωση ως ΑΝΕΛ. ‘’Ο κ. Φίλης δεν ξέρει τι λέει’’. Καλά ρε Καμμένε, υπερασπιστή των Εθνικών μας θεμάτων, έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι λέει, εσύ υποστηρίζεις να κατέχει τη θέση του Υπουργού Παιδείας;

Άκου με Καμμένε. Άκουσέ με προσεκτικά.

Σε ψήφισαν αρκετοί από τον πατριωτικό χώρο, ακριβώς επειδή θέλησαν σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να υπάρχει και μια φωνή που να κρατάει τα μπόσικα στα εθνικά.
Το ήξεραν εξ’αρχής πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος για τα εθνικά και θέλησαν (επέλεξαν χοντρέ) να στείλουν εσένα δίπλα του για να κρατάς άμυνα.

Αλλά άμυνα Καμμένε, όχι φρου-φρου και αρώματα.

Αν δεν αιτηθείς άμεσα την απομάκρυνση του Φίλη και την άμεση δίωξή του από την Εισαγγελία για δημόσια άρνηση αναγνωρισμένης γενοκτονίας, τότε το χαρτί του ‘’Εθνικού Φρουρού’’ το έχεις ήδη κάψει.

Καμμένε, μαζέψου και ανέλαβε τον ρόλο για τον οποίο σε έστειλε ο κόσμος στην συγκυβέρνηση.  Δεν σε έστειλε εκεί ούτε για τα μνημόνια, ούτε για να τα βάλεις με τα κατεστημένα, ούτε για να πιάσεις τους κλέφτες. Αυτά, θεώρησε ο κόσμος πως θα τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εσένα, σε ψήφισε μονάχα για να κρατάς τα μπόσικα στα Εθνικά.

Και δεν το κάνεις χοντρέ. Δεν το κάνεις καθόλου καλά.
Μαζέψου και ανέλαβε τον ρόλο σου.

Η υπομονή για εσένα, τελείωσε.

1 σχόλιο:


  1. τσαμπα εγραψες το αρθρο

    https://www.youtube.com/watch?v=V7QbKbfupSw



    ο καμμενος εχει ηδη εξαργυρωσει το ρολο του δεν εχει καποιο λογο να συνεχισει να σε κοροιδευει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή