Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ματαίωση Παρέλασης ή Ματαίωση Πολιτικού Συστήματος;


Τις τελευταίες ώρες, η παραπληροφόρηση που παρέχουν τα υποταγμένα στην Εξουσία ΜΜΕ, έχουν ξεπεράσει και τα πλέον οργουελικά σενάρια.

‘’Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης ματαιώθηκε’’, πληροφορούμαστε από όλα τα ΜΜΕ. Ή μάλλον παραπληροφορούμαστε.

Η αλήθεια είναι όμως πως η παρέλασε δεν ματαιώθηκε. Η παρέλαση έγινε κανονικά. Και μάλιστα, όπως λένε όλοι όσοι βρέθηκαν παρόντες κατά την διάρκειά της, ήταν η καλύτερη παρέλαση που έγινε τα τελευταία χρόνια.
Αλλά βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό ψέμα που είπαν τα ΜΜΕ για τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη.

Ας πάρουμε τα γεγονότα ένα προς ένα, μιας και ήμουν παρών από την αρχή.
Ψέμα Νο1: Οι διαδηλωτές ήταν μια μικρή μειοψηφία.

Αλήθεια: Οι οργανωμένοι διαδηλωτές ήταν λίγοι. Υπήρχαν περίπου 100-150 άτομα με σημαίες και πανό του ΣΥΡΙΖΑ. Περίπου 100 άτομα των Απολυμένων. Καμιά 50αριά ήταν της ΣΠΙΘΑΣ. Οι οπαδοί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ήταν καμιά 40αριά.  Υπήρχαν επίσης καμιά 100αριά των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου. Αλλά, υπήρχαν χιλιάδες ανοργάνωτοι πολίτες της πόλης, που δεν πήγαν να δούνε την παρέλαση, αλλά να διαμαρτυρηθούν προς την εξέδρα των ‘’επισήμων’’. Με το που πλησίασε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Παπούλια, χιλιάδες πολίτες, οργανωμένοι και αυτόνομοι, άρχισαν να γιουχάρουν προς την εξέδρα. Όταν δύο κοπέλες του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν μέσα στο δρόμο (έως τότε ήμασταν στα πεζοδρόμια), και οι αστυνομικοί έσπευσαν να τις απομακρύνουν, χιλιάδες λαού μπήκαν μέσα στο δρόμο, σπάζοντας τα κιγκλιδώματα και φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.

Ψέμα Νο2: Το ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε την ‘’ματαίωση’’.

Αλήθεια: Το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ είχε από νωρίς ξεκινήσει οργανωμένα να φωνάζει συνθήματα κατά των πολιτικών. Δεν ξεσήκωνε κόσμο να διακόψει την παρέλαση. Φώναζε τα γνωστά αριστερά συνθήματα που ακούμε σε κάθε συγκέντρωση. Αλλά το ίδιο ακριβώς έκαναν και τα άλλα μπλοκ. Οι οπαδοί του Ηρακλή, πχ, έλεγαν τα δικά τους συνθήματα (τα πλέον ευρηματικά, πρέπει να παραδεχθώ). Οι απολυμένοι το ίδιο. Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Θεσσαλονίκης, που υπήρχε επίσης οργανωμένη εκεί, φώναζε επίσης συνθήματα. Καμία οργάνωση δεν υπήρξε για την είσοδο του κόσμου στο δρόμο.
Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, που πήγασε από την συσσωρευμένη οργή του κόσμου.
Έβλεπες δίπλα σου κόσμο κάθε ηλικίας, από 15χρονα παιδιά έως 80χρονους ηλικιωμένους, να φωνάζουν συνθήματα, και να απαιτούν να φύγει ο Παπούλιας από την Θεσσαλονίκη.
Τα συνθήματα που ακούγονταν δεν έβγαιναν μόνο από το στόμα ανθρώπων που ανήκαν σε συγκεκριμένα μπλοκ διαδηλωτών. Απλοί πολίτες, δίπλα μας, έδιναν το έναυσμα με ένα καινούριο, δικό τους σύνθημα, και όλος ο λαός συνέχιζε να το φωνάζει.

Ψέμα Νο3: Όσοι διέκοψαν την εκδήλωση, αμαύρωσαν την επέτειο.

Αλήθεια: Είμαστε μπροστά στα παραταγμένα ΜΑΤ, που έχουν στηθεί μεταξύ της εξέδρας και των πολιτών. Συνθήματα ακούγονται από κάθε πλευρά, οργανωμένα και ανοργάνωτα.
Ένας ηλικιωμένος κύριος, πλησιάζει έναν νεαρό του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ , που κρατάει ένα τηλεβόα. Του ψιθυρίζει κάτι στο αφτί και ο νεαρός του δίνει το μικρόφωνο.  Ο ηλικιωμένος, με την αγέρωχη φωνή του, που μαρτυρούσε τη σωφροσύνη αλλά και τη σεμνότητα  που κρύβουν τα χρόνια του, αρχίζει να τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο.  Μια στιγμή μόνο σιωπής, καθώς οι θεϊκοί στίχοι γεμίζουν την ψυχή μας. Και μετά, όλοι μαζί, οι χιλιάδες που έχουμε κατακλύσει την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, τραγουδάμε με μια φωνή , γεμάτοι συγκίνηση. Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτ’ αντριωμένη, χαίρε, ω χαίρε Ελευθεριά!!!!! Δάκρυα κυλούσαν στα μάτια του ηλικιωμένου κυρίου. Η φωνή του, φαινόταν να πνίγεται σε λυγμούς. Αλλά συνέχισε. Και μαζί του, όλοι εμείς.
Αυτή η σκηνή, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όσων τη ζήσαμε. 

Αυτή η ενέργεια, που δεν ακούστηκε σε κανένα ΜΜΕ, που δεν αναφέρθηκε από κανέναν δημοσιογράφο, έδειξε και πόσο τιμήσαμε όλοι εμείς που διώξαμε τον Παπούλια, την επέτειο της Πατρίδος μου.

Ψέμα Νο4: Η παρέλαση ματαιώθηκε.

Αλήθεια: Η παρέλαση ΔΕΝ ματαιώθηκε. Όταν οι πολιτικοί αποχώρησαν, ο λαός κατέκλυσε το χώρο δίπλα από την εξέδρα, και με χειροκροτήματα και κεντρική ιαχή ‘’Ελλάς-Ελλάς’’, χαιρετούσε όσους παρελάμβαναν μπροστά του.
Δεν ματαιώθηκε η παρέλαση. Η παρουσία του πολιτικού κατεστημένου ματαιώθηκε.
Μια παρουσία, που όχι μόνο δεν ταίριαζε σε αυτή την εκδήλωση, αλλά την πρόσβαλε κιόλας.
Διότι, μια ημέρα που τιμούσαμε το μεγάλο ΟΧΙ, πάνω στην εξέδρα θα βρίσκονταν άνθρωποι που είπαν ένα ντροπιαστικό ‘’ναι’’.

Εγώ ήμουν εκεί. Από την πρώτη στιγμή. Και γνωρίζω τι πραγματικά έγινε.
Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι διάφοροι πολιτικοί κοκοβιοί που βγήκαν με κροκοδείλια δάκρυα να καταδικάσουν την ‘’άδικη επίθεση στον Πρόεδρο’’, ούτε οι δημοσιοκάφροι που χαρακτήρισαν ‘’ντροπή’’ τα όσα έγιναν.

Ο άνθρωπος που πληρώνεται για να κάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ένιωσε θιγμένος από τους χαρακτηρισμούς που άκουγε για το πρόσωπό του.
Αυτός , είπε, ‘’πολέμησε τους ΝΑΖΙ, όταν ήταν 15 ετών’’.

Και τι σημαίνει αυτό; Πως λαμβάνει συγχωροχάρτι για ότι έκανες μετά;

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα έλεγε ο παππούς μου, που επίσης πολέμησε τους Γερμανούς, και έχασε και τρία δάχτυλα, κ. Παπούλια.

Και τα δικά σου τα ‘’στερνά’’, μηδενίζουν όλα όσα υποστηρίζεις πως έκανες στα 15 σου.

Κλείνοντας, θα απευθυνθώ στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, κόμματος που καπηλεύεται τον Πατριωτικό Χώρο.

Ειπώθηκε πως δεν θα έπρεπε να κάνουμε μια τέτοια ενέργεια, κατά την διάρκεια των εορτασμών της επετείου, διότι έτσι αμαυρώνεται η επέτειος.

Και εγώ θυμάμαι πριν πολλά χρόνια, 300 Έλληνες, αψήφησαν τον εορτασμό μιας άλλης εορτής, των Καρνείων, και έπιασαν τα όπλα, για να πολεμήσουν και αυτοί, για τις δύο ιερότερες Αξίες που γέμισε αυτός ο τόπος. Την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία.

Η επέτειος του ΟΧΙ, τιμάτε από όσους δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην υποταγή.
Όχι από όσους το σκύβουν.

Και εσείς, το έχετε σκύψει προ καιρό.

2 σχόλια:

  1. Μόλις ξεκίνησε η αρχή του τέλους (τους)! Όταν τα πρόσωπα δεν τιμούν τα θεσμικά αξιώματα που κατέχουν, τότε είναι υποχρέωση μας να σώσουμε τη δημοκρατία από αυτούς. Μαζί με την ξεφτίλα που πήρανε χθες οι προδότες (σε πολλές πόλεις της Ελλάδος), πήραν και ένα πολύ ηχηρό λαϊκό μήνυμα.

    Αυτό είναι μια μορφή ελεύθερης έκφρασης (έχουμε ελευθερία έκφρασης εδώ και καιρό τώρα), και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν προσβάλλουμε τους θεσμούς ή την Πατρίδα μας ή τους ανθρώπους που πολέμησαν τότε για την Ελευθερία, αλλά τα πρόσωπα εκείνα που σήμερα γκρεμίζουν καθημερινά τους θεσμούς, τις Αξίες και που εν γνώση τους και με δόλο, προσβάλλουν με τις αποφάσεις τους την Εθνική ανεξαρτησία, κυριαρχία, και δυνατότητα της χώρας μας για αυτοδιάθεση.

    Σήμερα, δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά ανθελληνικό φασισμό. Όποιος επιθυμεί να πραγματοποιούνται παρελάσεις ΤΙΜΗΣ, μπροστά στους ξεπουλητές της δημοκρατίας και της ελευθερίας, απλά να ξέρει πως αυτό είναι δείγμα πρωτογονισμού, ακραίας φασιστικής νοοτροπίας και επικίνδυνου δικτατορισμού.

    Αυτοί που δεν διαμαρτυρήθηκαν στις παρελάσεις, ή καταδίκασαν την οργή των πολιτών, είναι εχθροί της δημοκρατίας, της ελευθερίας μας, και κοιμούνται ακόμη στις ψευδαισθήσεις τους. Όποιος κάθεται ακόμη στον καναπέ του, και το μόνο που κάνει είναι να αυνανίζεται κατηγορώντας τους εξεγερμένους, είναι άξιος της μοίρας του, και δεν του αξίζει καμία απολύτως ελευθερία!

    Κανένας οίκτος στα καθάρματα!

    Όσο για τον ''αγωνιστή'' Παπούλια...

    Ναι μωρέ μας παρεξηγήθηκε η διακοσμητική γλαστρούλα που ακούει στο όνομα ''Παπούλιας''.

    Η φράση ''προδότη'' που φώναξε εναντίον του όλη η Σπάρτη, εξαγρίωσε τον Παυσανία.
    ''Είναι ντροπή. Εγώ πολέμησα για την πατρίδα στις Πλαταιές'', είπε οργισμένος ο στρατηγός.

    Η φράση ''προδότη'' που φώναξε μια ''μικρή'' ομάδα συγκεντρωμένων στην Θεσσαλονίκη, εναντίον του Παπούλια, τον εξαγρίωσε άσχημα. ''Είναι ντροπή. Εγώ πολέμησα για την πατρίδα 15 χρονών'', αποκρίθηκε οργισμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Αν το περιστατικό με τον Παυσανία, διαδραματιζόταν εν έτη 2000+11 γαμημένα χρόνια, λίγο πριν η μάνα του τον χτίσει στο ναό, ο στρατηγός Παυσανίας, μιλώντας στο MEGA, θα δήλωνε πως για όλα αυτά ευθύνεται μια μικρή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπήρχε κανένας που ΔΕΝ συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Όλος ο κόσμος ήταν ενωμένος. Όλος ο κόσμος τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο αλλά και το ‘’Πότε θα κάνει ξαστεριά’’. Όλος ο κόσμος χλεύαζε με οργή τους πολιτικούς.
    Οι μόνοι που καταδίκασαν τις διαμαρτυρίες, είναι όσοι καταδικάζονται από τον λαό.
    Οπότε, δεν μας ενδιαφέρει η άποψή τους. Την καταδικάζουμε, όπως άλλωστε καταδικάζουμε όλες τους τις αποφάσεις.

    Η παρομοίωση που έκανες με τον Παυσανία έχει χιούμορ. Αλλά δεν συνάδει με την συγκεκριμένη περίπτωση. Βλέπεις, ο Παυσανίας, ο θριαμβευτής της μάχης των Πλαταιών, μάχης που χάρισε την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Ελλάδος, έφτασε σε σημείο να κατηγορηθεί από τους συμπολίτες του, λόγω του φθόνου και της ζήλειας τους απέναντι στην ηγετική του προσωπικότητα.
    Στην περίπτωση όμως του ανθρώπου που καταλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα, δεν ισχύει το ίδιο.

    Ο άνθρωπος αυτός, με την ένοχη σιωπή του, και την ένοχη απάθειά του, βοηθάει στην υποδούλωση της χώρας μας.

    Δεν τον φθονούμε. Ούτε τον ζηλεύουμε.

    Το κατηγορούμε για εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή