Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ωδή στο υποκριτή Καρατζαφέρη!!!

Εις μνήμη του μεγαλύτερου κωλοτούμπα που έβγαλε το ετοιμοθάνατο σύστημα που καταρέει μπροστά στα μάτια μας,

ας τον τιμήσουμε, σήμερα που τελειώνουν τα ''5 λεπτά'' δημοσιότητας που του ανήκαν,

παραθέτοντας τα πιθανά σενάρια που θα καθιέρωναν στην μνήμη μας τον Καρατζαφέρη σαν τον Πελέ (για άλλους τον Μαραντόνα) της υποκριτικής πολιτικής

Η ωδή στο αποτυχημένο κακέκτυπο του Οδυσσέα της Ιλιάδος (έλεος....) ξεκινάει:
Ο Καρατζαφέρης, λαμβάνει την εντολή από τον Παπαδήμα, αυτός και οι Σαμαράς- Βενιζέλος (ποιός Γιωργάκης τώρα;), να ψηφίσουν τα νέα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Η εντολή αυτή, έρχεται μαζί με την απειλή πως αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, οι ευρωπαίοι θα μας γυρίσουν την πλάτη, και οι ίδιοι χωρίς πλέον την ανεκτικότητα και τις μεθόδους των ευρωπαϊκών αρχών, θα χάσουν σε κέρδη και αξιώματα.

Ο Καρατζαφέρης, όπως οι Σαμαράς-Βενιζέλος, αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα για την Ευρώπη να ψηφιστούν αυτά τα μέτρα. Κατανοεί πλήρως, πως για να μπορέσει η ευρωπαϊκή elit, χωρίς νομικά κωλύματα και χωρίς πολιτική κατακραυγή, να κατασπαράξει τον ελληνικό φυσικό πλούτο, πρέπει να ψηφιστούν αυτά τα μέτρα.

Είναι τέτοια η αναγκαιότητα, είναι τόσο σημαντικός παράγοντας στον όλο σχεδιασμό της ευρωπαϊκής elit αυτή η ψήφιση, που αναγκάζεται να ''τραβήξει'' το αφτί στους καλομαθημένους και καλοθρεμένους έλληνες υπαλλήλους της, τους ίδιους τους υποστηριχτές αυτού του συστήματος. 
Τους απειλεί λοιπόν να ψηφίσουν τα μέτρα, αλλιώς τους πετάει από το καράβι της, αφήνοντάς τους ανυπεράσπιστους να τα βάλλουν με τον ελληνικό λαό.

Ο Καρατζαφέρης τώρα, δεν είναι κανάς κουτός. Είναι γάτα.

Αντιλαμβάνεται πως με μια έξυπνη και καλά σχεδιασμένη πλεκτάνη, μπορεί από αυτή την τόση έντονη επιμονή της ευρωπαϊκής elit για ψήφιση των μέτρων, αλλά και από το φόβο που δημιουργεί η απειλεί για εκδιωγμό από την Ε.Ε. τους εγχώριους υπαλλήλους της, να κερδίσει πολλά περισσότερα από ότι η ευρωπαϊκή elit τους έχει εξ αρχής τάξει.

Και κάνει πρώτος την κίνηση.


Κερδίζει σε δύο επίπεδα.

Έως σήμερα, η ευρωπαϊκή elit, όταν ανέλυε τα σχέδιά της στους εγχώριους υπαλλήλους της, μιλούσε μόνο για δύο πρόσωπα: Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλο κυρίως).

Σήμερα, με το όχι του Καρατζαφέρη, έστριψε προβληματισμένη την ματιά της πάνω στον τρίτο της παρέας. ''Μπα, από που ξεφύτρωσε αυτός;'', φαίνεται να αναρωτήθηκαν οι ευρωπαίοι.

Από την άλλη, οι Σαμαράς-Βενιζέλος, ένιωσαν ένα σφίξιμο με την δήλωση του Καρατζαφέρη.
Τόσες ημέρες, η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν ξεκινήσει έναν ατελείωτο σήριαλ στα ΜΜΕ, για το ποιό από τα δύο κόμματα, ψηφίζει μεν τα μέτρα, αλλά κατάφερε '''μόνο αυτό'' να
διεκδικήσει περισσότερα από την ''διαπραγμάτευση''. 

Τώρα, ακούγοντας τον Καρατζαφέρη να λέει ''εγώ δεν ψηφίζω'', νιώθουν εντελώς μαλάκες, μιας και εν τέλει, αν γίνει κάτι τέτοιο, οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι δυό τους. Οι ευρωπαίοι θα τους γυρίσουν την πλάτη, θα χάσουν την ευρωπαϊκή ασυλία τους, και θα σταθούν αντιμέτωποι με τα εκατομμύρια Ελλήνων, που περιμένουν την στιγμή να τους κρεμάσουν. Η σουπιά ο Καρατζαφέρης, θα την έχει κάνει επιλέγοντας τελευταία στιγμή να το παίξει ''πατριώτης''.

Και στα δύο μέτωπα, ο Καρατζαφέρης βγαίνει νικητής.

Οι ευρωπαίοι, η elit της Ε.Ε. συγκεκριμένα, εύκολα θα αποφασίσουν να βάλουν στο παιχνίδι και έναν τρίτο. Είναι τόσος ο πλούτος που θα αρπάξουν από την Ελλάδα
που χωράει να ταΐσουν και ένα στόμα ακόμη.

Οι Σαμαράς και ΠΑΣΟΚ από την άλλη, θα σκυλιάσουν να τρέξουν από πίσω του, ακολουθώντας την τακτική του, μπας και μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Βλέπεις, ο δικός τους κώλος καίγεται περισσότερο, μιας και αυτοί κυβέρνησαν τα περισσότερα χρόνια, αυτοί θα φάνε το πολύ το ξύλο από τους Έλληνες, σε περίπτωση που η Ε.Ε. μας πετάξει έξω.

Και τώρα ο Καρατζαφέρης κάθεται και περιμένει.

Και οι τροχοί ξεκινούνε να κυλάνε στους ρυθμούς του.

Το ΠΑΣΟΚ, ακέφαλο ως είναι, είναι το πρώτο από το δίδυμο ΝΣ-ΠΑΣΟΚ, που ''σπάει''.
Ξεκινάνε βουλευτές να παραιτούνται, με πρώτους εκείνους που ως ''μικρότεροι σε βαθμίδα στελεχών'', ξέρουν πως η απώλεια ασυλίας θα τους πάρει πρώτους η μπάλα. (1 , 2, 3)

Αλλά και μεγαλοστελέχη, που νιώθουν πως αν χαθεί η ασυλία της Ε.Ε., δεν θα τους χωράει η Γη για να κρυφτούνε, όπως πχ ο Παπανδρέου, πέφτουν στην παγίδα του Καρατζαφέρη.

Βάζει ο δύσμοιρος ο George, την κολλητή του, την Ξενογιαννακοπούλου, να υποστηρίξει πως δεν ψηφίσει ούτε αυτή τα μέτρα.
Σκέφτεται ο κουτός, πως μια τέτοια κίνηση, θα μπορέσει να τον βοηθήσει να ξαναδιεκδικήσει το κόμμα του μπαμπά του, από τον Βενιζέλοπου τον έχει παραγκωνίσει στο περιθώριο.

Ο Καρατζαφέρης τρίβει τα χέρια του.

Από την  άλλη και η ΝΔ δεν μπορεί να μείνει άπραγη. Βλέπει τις δηλώσεις του Σαμαρά και τα κροκοδείλια δάκρυά του για τον ‘’υπέρ πάντων αγώνα’’ που έδωσε για τη σωτηρία της χώρας, να πιάνουν πάτο. Και σπεύδει να κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει την πίστη της στην ευρωπαϊκή elit. Αφήνει να διαρρεύσει πως αυτή θα ψηφίσει τα μέτρα, άσχετα αν τελικά δεν περάσουν. ‘’Η ΝΔ θα δώσει τον αγώνα της, για την Νέα Τάξη, άσχετα αν έχομεν μυριάδες αντίπαλους να αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα μείνουμε ως άλλοι Λεωνίδες, στις Θερμοπύλες’’, φαίνεται να λέει.

Και ο Καρατζαφέρης τρίβει τα χέρια του.

Για να μην αποφύγει οποιαδήποτε αντιπάθεια στην ευρωπαϊκή elit, σπεύδει και βάζει δύο εκ των παραιτηθέντων υπουργών του, να δηλώσουν πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Έτσι η elit παραμένει εφησυχασμένη, κατανοώντας πως η άρνηση αυτή, είναι απλώς μια θεατρική παράσταση. Σπεύδει δε ο ίδιος να το κάνει πιο ξεκάθαρο πως στους ευρωπαίους με την δήλωσή του ‘’οι πράξεις μετράνε, όχι οι προθέσεις’’, κλείνοντας το μάτι στην Ε.Ε. «θα σας ψηφίσω ρε, μην ψαρώνεται. Απλά το παίζω πατριώτης».

Οι Άδωνης και Βορίδης είναι βουλευτές του ΛΑΟΣ, αλλά είναι και τα πασπαρτού που θα τον επαναφέρουν στην ΝΔ. Η ένταξή τους σε έναν ευρύτερο δεξιό κύκλο, είναι το χαρτί του Καρατζαφέρη να επιστρέψει με το κεφάλι ψηλά στην ΝΔ.

Στην ουσία κερδίζει σε όλα τα μέτωπα.

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος, είναι σίγουρο πως θα αρχίζει να μοιράζει σφαλιάρες στον George, για την ηλιθιότητα που συνεχίζει να δείχνει , βάζοντας ακόμη μια φορά φωτιά στο ΠΑΣΟΚ, σαν άλλος Νέρωνας. Θα αγανακτήσει στο τέλος ο Ευάγγελος, και ο Γιωργάκης  δεν θα μπορέσει να γλιτώσει της φάπες του. Το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου θα διαλυθεί.

Η ΝΔ θα φανεί ξεκάθαρα υποκρίτρια στα μάτια των ψηφοφόρων της, μιας και τα κροκοδείλια δάκρυά της για το Μνημόνιο, δεν συνάδουν με την πίστη της στα μέτρα αυτά ακόμη και αν η Ε.Ε. μας οδηγήσει στην χρεοκοπία.

Το ΛΑΟΣ θα μπορέσει, από τη μια να καρπωθεί τεράστια οφέλη από τα μοιράσματα της ευρωπαϊκής elit στους εγχώριους υπαλλήλους της, μιας και θα μπει στη μοιρασιά ως ο ‘’καθορίζων τις εξελίξεις’’, κάτι σημαντικό σε μια μοιρασιά λαφύρων.
Από την άλλη, θα κερδίσει πόντους στης τριμερή κόντρα των κομμάτων της συγκυβέρνησης για το ποιο θα αναδειχθεί ως το ‘’πιστότερο σκυλάκι’’ στα αφεντικά της Ε.Ε. , μιας και αυτό, χωρίς εσωτερικές κόντρες όπως στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς απώλεια ψήφων, όπως στη ΝΔ, θα παραμείνει ισχυρό.

Άδωνης και Βορίδης θα ‘’δείξουν σεβασμό’’ στο κόμμα, παραιτούμενοι των υπουργείων τους, αλλά θα δείξουν και τα σέβη τους στην ευρωπαϊκή elit, ψηφίζοντας τα μέτρα.

Ο Καρατζαφέρης θα τους κρατήσει στο κόμμα, μη διαγράφοντάς τους, ακριβώς για να επιβεβαιώσει την υποστήριξή του στην Ε.Ε. , αλλά θα τους τα ‘’ψάλλει’’ για να επιβεβαιώσει τον ‘’πατριωτισμό του’’. Θα τους χρησιμοποιήσει ως Δούρειους Ίππους για να επιστρέψει στο σπίτι του, στη ΝΔ. Αυτά θα είναι τα πρωτοπαλίκαρά του, στην μεγάλη του επιστροφή. Ήδη, εδώ και καιρό αφήνεται σκοπίμως να διαρρεύσει η προσέγγιση ορισμένων στελεχών του με την  ΝΔ.

Στο τέλος, θα καταφέρει αυτό που ούτε ο ίδιος δεν θα πιστέψει. Να έρθει η ΝΔ σε αυτόν.

Με μια τρίπλα, τρία γκολ!
Η τελευταία και ύστατη κωλοτούμπα του Καρατζαφέρη είναι αυτή που θα τον χαρακτηρίσει ως τον μέγιστο κωλοτούμπα. Μάλιστα, η τριπλή αυτή κωλοτούμπα, προτείνω να πάρει το όνομά του (όπως πχ η τούμπα του Μελισσανίδη).

Όλα τα παραπάνω, είναι μια ωδή στην καρικατούρα αυτή, που σίγουρα θα μνημονεύεται στο μέλλον, από τους πολιτικούς του απογόνους.
 
Στο μόνο παράγοντας που φαίνεται να μην υπολογίζει ο Καρατζαφέρης, είναι στον ελληνικό λαό. Ίσως επειδή αυτός ο τελευταίος είναι τόσο απασχολημένος στο να παρακολουθεί τούρκικα σήριαλ, ή στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

36 σχόλια:

  1. ειλικρινα λυπαμαι αυτο το κομμα και ιδιως λυπαμαι τους προβατοψηφοφορους του! Βλεπω τα σχολια αυτων που συμμετεχουν στο φορουμ του Αδωνι και τρελαινομαι! Ολο υμνους για τον "προεδρο" ηταν και τωρα "Αδωνι εμεις με σενα ειμαστε, ποτε δεν ειμασταν με τον Καρατζαφερη"!! Ποσο πιο ζομπι να ειναι καποιος? αυτοι ειναι δηλαδη οι εθνικιστες, που θα εσωναν την Ελλαδα, που θα τσακιζαν την αριστεροκρατια κλπ κλπ? Καποτε στο φορουμ της ΝΕΟΣ, γινονταν καταπληκτικοι διαλογοι, ακομα και αν σε πολλα διαφωνουσαμε(ο apollo ειμαι, Ομοιε, σε περιπτωση που θυμασαι), εκτοτε εξαφανιστηκε το φορουμ της ΝΕΟΣ κι εμφανιστηκε το χαμαιτυπειο του Αδωνι με κατι ανεκδιηγητους μεσα, τυπου napo κλπ ψυχασθενεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα οχι
    εγω γραφω στο φορουμ του και ομως υποστηριζω τον προεδρο και οχι τον αδωνι σε αυτο

    μαλλον κατι δεν παει καλα με την συνωμοσια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φορουμ της ΝΕΟΣ "κατέβηκε", την περίοδο που άρχισε να "κατεβαίνει" και η πατριωτική ιδεολογία αυτού του κόμματος. Όντως φίλε, οι συζητήσεις στο ΝΕΟΣ-φορουμ ήταν πολύ εποικοδομητικές. Κάποιες φορές συμμετείχα κι εγώ (χωρίς να είμαι μέλος του συγκεκριμένου χώρου), απλά έκανα κέφι την κουβέντα.

    Στο κυρίως θέμα τώρα...
    Πράγματι, ο Καρατζαφύρερ σας "την έφερε" σε όλους!!!
    Αυτός απ' την αρχή, ήταν στυγνός υποκριτής!!! (δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πω το ίδιο και για Όλους τους βουλευτές του)...

    Και όσοι τον πίστεψαν και τον ψήφισαν, σαφώς πέσανε θύματα πλάνης και απάτης.

    Ευτυχώς όμως που υπάρχει ένας όμοιος και κάθε "όμοιος", και λέει τα πράγματα με τ όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eeeh αναποδα τα ειπες

    παντοτε ο προεδρος λεει το σωστο και παντοτε επιβεβαιωνεται

    αντιθετα παντα θα υπαρχει ενας υποκριτης καιροσκοπος ομοιος που θα ερμηνευει οπως τον συμφερει ασχετα και αντιθετα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε επιχειρηματολόγησε εναντίον του, προσπαθώντας να του αποδείξεις ότι κάνει λάθος. (Πού το κάνει, και πώς το κάνει...)

    Κάνε παιχνίδι...
    "δικηγοροδιαβόλεψέ" τον λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε παραπεμπω στο τοπικ περι "πατριωτικης αριστερας" εκει θα βρεις περι τα 40 σχολια με αναλυση ολων των θεματων απο πολιτικη κοινωνια εθνικη κυριαρχια συστηματα οικονομια μισθοι λαος καρατζαφερης και οτι αλλο ζητησει η ψυχη σου

    με αναλυση επιχειρηματα και πληρη αποδομηση του τεραστιου ομοιοκου σοβαρου βαθους

    ....αν δεν τα εχει σβησει οπως η στρουθοκαμηλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. napo, σε ανεφερα απλα για να δειξω το επιπεδο των ατομων που γραφουν στο φορουμ του Αδωνι! Δεν σε κατατασω δηλαδη στην κατηγορια αυτων που υμνουσαν τον Καρατζαφερη και τωρα λενε οτι ποτε δεν υποστηριζαν, οποτε, καμια συνωμοσια! Ηθελα απλα να αναφερω το ονομα ενος μαλακα και το πρωτο που μου ηρθε, ηταν το δικο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομοιε, καλησπέρα! Το διάβασα προσεκτικά το άρθρο σου 2 φορές κιόλας, γιατί σε μπέρδεψα με τον οmilia και προς στιγμήν δεν καταλάβαινα τι διάβαζα! Χιχι!!!Διάβασα και άλλα άρθρα σου και ομολογώ ότι είσαι, μεταξύ ολίγων, τροφή για σκέψη!
    Ήθελα να σε ρωτήσω, όσον αφορά στο επιχείρημα ότι οι ΝΔίτες θα ταχθούν με τον "αντιμνημονιακό" ή αντιμνημονιακό Καρατζαφέρη; Αφού είναι πρόβατα ρε συ! Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι πρεσβεύουν μέσα τους!
    ΟΧΙ ο Σαμαράς στο 1ο μνημόνιο, ΟΧΙ τα προβατα. ΝΑΙ ο Σαμαράς στο Μεσοπρόθεσμο, ΜΠΕΕΕΕ-ΝΑΙ τα πρόβατα!
    ΝΑΙ ο Σαμαράς στο σημερινό μνημόνιο....εκεί πρέπει να με βοηθήσεις, γιατί δεν τους ξέρω προσωπικά, αλλά φαντάζομαι ΝΑΙ θα ψηφίζουν οι λάτρεις του εκάστοτε αρχηγού και ίσως οι άλλοι να έχουν πάθει μία μικρή παράκρουση για το τι να διαλέξουν τελικά... Εσύ πώς πιστεύεις ότι θα αποφασίσουν τον Καρατζαφέρη,τώρα που κρατά την σημαία του ΟΧΙ; Αν και είναι νωρίς να σχολιάσουμε, γιατι ακόμα βρισκόμαστε εν μέσω των εξελίξεων. Απλά κουβέντα να γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A και κάτι άλλο ακόμα, μιας και το γράφεις στο άρθρο σου.
    Τον Άδωνη τον θεωρείς "πουλημένο" ως εκ τούτου(αυτό που έγραψες για τους εγχώριους υπαλλήλους και τα ορυκτά)...
    Γιατί ρε συ δεν του φαινόταν. Μπορεί να διαφωνώ με τις αποφάσεις του και να συμφωνώ μαζί σου, αλλά και αυτός Βρούτος;Tόσο θέατρο ρε συ, από τον Άδωνη, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και να μην έχουμε πάρει μυρωδιά;
    Ποια η γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Α-πόλλων, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω.

    Όντως το χάλι και η κατρακύλα του κόμματος που ήρθε να ενώσει όλες τις άναρχες πατριωτικές φωνές, δεν έχει τελειωμό.

    Οι άνθρωποι που εξ'αρχής ανέλαβαν να εκπροσωπήσουν τον Πατριωτικό χώρο, φάνηκαν λίγοι.

    Η κοινοβουλευτική τους ιδιότητα, επιβλήθηκε της ιδιότητάς τους ως Εθνικιστές.

    Άρχισε να φαίνεται αυτή η αλλαγή, όταν (θα θυμάσαι, υποθέτω) μέσα στο forum της Νεολαίας, άρχισαν να φιμώνονται φωνές, φωνές που ως άλλες Κασσάνδρες χτυπούσαν το καμπανάκι του κινδύνου της αλλοίωσης των Αρχών και Αξιών του Πατριωτικού χώρου.

    Σήμερα, πράττουν τόσο ''πατριωτικά'', όσο ''αριστερά'' πράττει το ΣΥΡΙΖΑ και ο Κουβέλης.

    Ακριβώς για αυτό το λόγο, οι απανταχού napo περιορίζουν την διαλογική τους σε ύβρεις και τσιρίδες.

    Ντρέπονται όταν αποκαλύπτεται η αλλοίωση των Ιδεών τους. Ντρέπονται όταν αποκαλύπτεται η αρρώστια των νέων τους απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αποκαλυπτεται?


    σου εχουν πει πως αυτοβαυκαλιζεσαι και ναρκιζεις επικυνδυνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σπύρο,

    είμαι από εκείνους που ψήφισα στην αρχή το ΛΑΟΣ. Είμαι από εκείνους που πανηγύρισαν όταν αυτό μπήκε στη Βουλή.

    Είμαι επίσης όμως και από εκείνους που άρχισαν να φωνάζουν από την αρχή, όταν έβλεπαν το καράβι να αρμενίζει στραβά.

    Στην αρχή, δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Η γραφικότητα του Καρατζαφέρη, έδινε το δικαίωμα σε ανθρώπους με Πατριωτικό λόγο, να βρίσκονται στην ατζέντα εκπομπών και τύπου, ώστε οι ιδέες του Πατριωτικού χώρου να ακούγονται πρώτη φορά μετά από χρόνια.

    Το δεύτερο καλό της στήριξης του ΛΑΟΣ, ήταν πως επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, ο Πατριωτικός χώρος, άρχισε να αντιλαμβάνεται την δύναμή του. Άρχισε να αντιλαμβάνεται πως δεν είναι μια ελάχιστη μειωψηφία, αλλά μια ισχυρή πολιτική δυναμική που πρέπει να έχει λόγο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

    Δυστυχώς, όλα αυτά άλλαξαν, όταν οι ''μπροστάρηδες'', έβαλαν το χέρι στο ''μέλι'' της Εξουσίας. Η δημοσιότητα και το εύκολο χρήμα, τους έκανε συγκαταβατικούς απέναντι στο Σύστημα το οποίο τους στείλαμε να χτυπήσουνε, και από εχθροί του, γίνηκαν εν μια νυκτί, φανατικοί υποστηριχτές του.

    Μπορείς δε, να το καταλάβεις κιόλας, αν όντως διαβάσεις τα σχόλια που σου προτείνει ο napo, για να καταλάβεις πόσο φανατισμένα υπερασπίζεται απόψεις φτωχές από πατριωτική αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εθνικοσοσιαλισμος δεν ειναι "πατριωτικη αντιληψη" ομοιε

    σταματα τις συμμοριτικες/εαμικες ανησυχιες που σου εχουν ποτισει και διαβασε λιγο απο οικονομια

    δεν κανει κακο να μαθεις κατι περα
    απο ναομι κλαιν και δογμα του σοκ

    πηγαινε διαβασε φριεντμαν χαγιεκ αδαμ σμιθ δε θα σου κανει κακο να μαθεις λιγο τα βασικα της οικονομιας αντι να παπαγαλιζεις απο το πρωι ως το βραδυ λαικισμο
    φιλικα στο λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Ανώνυμε (υποθέτω από το forum του Άδωνη Γεωργιάδη) καλησπέρα.
    Καλό θα είναι να υπογράφεις τις απόψεις σου, για να μπορεί να γίνει συγκεκριμένος διάλογος.

    Για την στάση των ψηφοφόρων της ΝΔ, υποθέτω πως ισχύει το εξής:

    Όταν θα αρχίσουν τα νέα μέτρα, να κάνουν την Ελλάδα σοβιετική Βουλγαρία, τότε θα καταλάβουν πως ο Σαμαράς δεν έδωσε αγώνα υπέρ το λαού, αλλά έδωσε αγώνα υπέρ των Κατακτητών μας.

    Και τότε, οργισμένοι θα ψάξουν που να στεγαστούν, ώστε να πιέσουν για κάτι καλύτερο.

    Οι επιλογές ενός ΝΔ είναι λίγες, έναντι με εκείνες ενός του ΠΑΣΟΚ.

    Βλέπεις μια Dora τους έχει μείνει, και ένα ΛΑΟΣ.

    Ο Καρατζαφέρης, σε λίγο καιρό θα κουνάει τη σημαία του ''αντιμνημονιακό αγώνα'', όπως, αν θυμάσαι ο Γιέλτσιν, κουνούσε την σημαία έξω απο το Ρώσικο κοινοβούλιο.

    Το τι πρέσβευε ο Γιέλτσιν, το γνωρίζουμε εκ των υστέρων, μιας και τελικά είχε λάβει την εξουσία.

    Το τι πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης, το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, μιας και τα τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος έχει αποκαλυφθεί πλήρως.

    Όσο για τον Άδωνη Γεωργιάδη, σου απαντάω με πάση βεβαιότητα:
    Δεν είναι προδότης. Είναι απλά ''λίγος''.

    Λίγος να σηκώσει το βάρος ενός ''μπροστάρη'' του Πατριωτικού χώρου.

    Ήταν καλός στην αρχή, όταν τότε η φασιστική αριστερά, εμπόδιζε να ακουστεί κάθε πατριωτική φωνή στα ΜΜΕ, σπεύδοντας να της κλείσει το στόμα με φράσεις τύπου ''φασίστες'', ''ρατσιστές'', ''νεοναζί''.

    Τότε, ο Γεωργιάδης, με την μανία του και την τσιριχτή του φωνή, ήταν ο μόνος που δεν καταλάβαινε από τον αριστερό φασισμό. Αυτός, εκείνα που ήθελε να πει, θα τα έλεγε, άσχετα αν ο αριστερός απέναντι τον κατηγορούσε ως ''φασίστα'' και ''ρατσιστή''.

    Όταν όμως ο καιρός πέρασε, και η Πατριωτική φωνή, έλαβε επιτέλους το δικαίωμα να εκφέρει δημόσιο λόγο, τότε ο Γεωργιάδης έπρεπε να αφήσει τη θέση του σε κάποιον άλλο. Σε κάποιον που έχει σοβαρό πολιτικό λόγο και μπορεί να πείσει τον απέναντί του για το Σωστό και Δίκαιο της χώρας.

    Εκεί όμως, φάνηκε πόσο ''λίγος'' είναι ο Γεωργιάδης. Η έξαρσή του με την Δημοσιοότητα, του επέβαλε να παραμείνει και να μην δώσει τη θέση του στους επόμενους, τους θεωρητικούς του Πατριωτισμού.

    Ο εγωισμός του, το γλυκό ''μέλι'' της εξουσίας, τον αλλοίωσε και αυτόν, όπως άλλωστε το ίδιο το κόμμα του ΛΑΟΣ.

    Αυτή είναι η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. napo, έχεις να πεις κάτι για το θέμα, ή απλά θα μπαίνεις εδώ και θα απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα;

    Νομίζω πως γνωρίζεις πως σου έχω ζητήσει να μην γράφεις εδώ, αν δεν έχεις κάτι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εεε μιλας για τον ανθρωπο που πηγε κοντρα στην ευκολη λυση και την κοινοβουλευτικη του ομαδα και παρεδωσε υπουργηλικι και ψηφιζει υπερ?

    και ειναι λιγος?
    δηλαδη τι επρεπε να κανει για να ειναι πολυς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΕΙ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΝΑΡΟ!!!

    Την έχεις ξανακούσει την φράση;

    Δηλαδή υπέρτατη θυσία για την πατρίδα είναι να παρατήσει κανείς το υπουργιλίκι ή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ που θέλει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι να παρει ρε ανωνυμε?

    τα λεφτα που δεν εχουμε?

    τα λεφτα που ζητιανευουμε πρωι βραδυ απο τους πολιτικους μας σαν ζητιανοι?

    που καταντησαμε μονιμως να εχουμε το αριστερο χερι υψωμενο φασιστικη γροθια και το δεξι απλωμενο σαν ζητουλες?

    αργησες ανωνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tα λεφτά είναι τυπωμένα χαρτάκια...
    Οταν κατανοήσεις ότι τα περιουσιακά στοιχεία είναι ο πλούτος ο πραγματικός, διαχρονικά μέσα στους αιώνες ξαναμιλάμε.....Σήμερα μας τα βουτάνε όλα σε τιμή ευκαιρίας και εσύ ζήσε με τα "χαρτακια" τώρα. Με τον πληθωρισμό τους και με τις περικοπές τους... Monopoly man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μονοπολυ ισως

    θα ηταν καλα αν ειχαμε φαρμακα κρεας γαλα πετρελαιο για να ανταλλαξουμε με τα απαραιτητα χαρτακια της μονοπολυ

    δυστηχως και σε αυτα αποτυχαμε

    δεν πειραζει θα ειμαστε ελευθεροι ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο δικός μου ο παππούς, πήγε στα βουνά της Πίνδου, να πολεμήσει εκείνους που ήρθαν να του πάρουν την Ελευθερία, κι ας μην είχε κρέας, γάλα και πετρέλαιο.

    Ο δικός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eλεύθεροι θα είμαστε; Πώς ρε φιλε;
    Κατάλαβες ότι παραδοθήκαμε χωρίς αίμα σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο δικος μου τον πηραν στα βουνα οι κουμμουνιστες που υποστηριζεις και αυτοι με την δικαιολογια του πατριωτισμου (της σοβιετιας)

    λυπαμαι εγω δε θελω να παραδωσω τη χωρα στο σταλιν

    εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον χάρισες τον τόπο στο κομμούνι τη Μέρκελ!
    Ευχαριστημένος τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. eisai σιγουρος πως μιλας για μενα και δεν κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεπτη?

    δεν ειμαι εγω που θεοποιησα ως πατριωτικη προταση τους συμμοριτες γλεζο μικι μαους τσιπρα βρωμοπαπαρηγα ξερεις

    δεν πειραζει οταν θα ερθει η στιγμη οι προδοτες θα πληρωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε, αδυνατεί να κατανοήσει πως όπως η Σοβιετική Ρωσία έκανε προτεκτοράτο της, την Βουλγαρία, έτσι θέλει και η Ευρωπαϊκή Γερμανία να κάνει την Ελλάδα.

    Αδυνατεί να καταλάβει πως η αριστεροποίηση της Ελλάδος, έρχεται μέσω βουλγαριοποίησής της.

    Μην κουράζεσαι άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Napo, σε ποιον μιλάς; Ποιον κομμουνιστή βλέπεις εδώ μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε όμοιε, αυτά που λεει για τσίπρες και αριστερούς για σένα τα λέει; Εσύ για πατριωτικό χώρο δεν μίλαγες στις αναρτήσεις σου;
    Φαντασιόπληκτο είναι το παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τον θολώνει η ίδια ομίχλη που θολώνει και τους αριστερούς.

    Όπως ένας αριστερός, όποιον διαφωνεί μαζί του τον λέει φασίστα,

    έτσι και αυτός, όποιον διαφωνεί με τη σκέψη του, τον θεωρεί αριστερό.

    Η βουλγαροποίηση της Ελλάδος, ξεκίνησε πρώτα μέσα από τα κομματικά στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε θολωνει η ιδια ομιχλη που θολωνει και τον οχλο

    Η ιδια ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας των τελευταιων 40 χρονων

    Οπως καποιος διαφωνει με το κκε θεωρηται βαρβαροςκ ια αντιλαικος οποιος διαφωνει μαζι του ειναι ανθελληνας καιοχι πατριωτης

    Ο σοσιαλισμος ξεκινησε πρωτα απο την παιδεια και μπηκε στα μυαλα ολων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Α καλά... ακόμα δεν μας γνώρισες εθνικοσοσιαλιστές μας έβγαλες...
    Δυστυχώς δεν έχει νοημα η συζήτηση μαζί σου.
    Με το θυμικό σκέφτεσαι!
    Τώρα εντάξει στον μικρό σου κόσμο, όλοι μπαίνουν σε "κουτάκια" δια τη μέθοδο της αφαιρετικής μεθόδου....Προηγμένη σκέψη...update πότε θα κάνεις σε νέο προηγμένο αλγόριθμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. με συγχωρεις νομιζα πως ησουν σοσιαλιστης

    προφανως εισαι υπερ του καπιταλισμου και της ελευθερης αγορας
    συγγνωμη που σε παρεξηγησα και νομιζα πως εισουν ομοιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ειπαμε οτι δε χαιδευει τα αυτακια μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πες το να πληρωθείς, αλλά λήξτε το εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. φιλε μου γιατι διαρκως προκαλεις με αυτα που λες ?

    επιχειρηματα δεν εχεις?

    μονο ανυποσαστες κατηγοριες?

    τοσο πολυ σε εχει βαλει στο ληθαργο των ζομπι της εποχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή