Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Έλληνες εξεγερθείτε!!!

Δείτε το παρακάτω βίνδεο:

http://www.youtube.com/watch?v=N5Ole6VA_bM&feature=related

Παίχτηκε στην σατυρική εκπομπή ‘’Ράδιο Αρβύλα’’, στις 30.3.2009, την Μεγάλη Εβδομάδα, και ...πουθενά αλλού.

Αυτή η τόσο περιληπτική, αλλά συνάμα περιεκτική ανάλυση του χρέους της Ελλάδος, του πως δημιουργήθηκε, του ποιος το δημιούργησε, του ποιος ‘’έβαλε πλάτη’’ να δημιουργηθεί, του που μας οδηγεί ως χώρα και ως πολίτες αυτό το χρέος, αλλά κυριότερα, του πως θα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι οι Έλληνες απέναντι σε αυτό, δεν παίχτηκε σε κανένα άλλο τηλεοπτικό σταθμό, δεν αναφέρθηκε σε κανένα άλλο δελτίο ειδήσεων, δεν ακούστηκε από κανέναν δημοσιογράφο.
Παραθέτω τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του, αν και είναι μόλις τεσσάρων λεπτών, και καλό θα είναι να τη δούμε ολόκληρη.

‘’Το ποσοστό του χρέους στο ΑΕΠ, που ‘’σακατεύει’’ την Ελλάδα σήμερα, είναι ΤΟ ΙΔΙΟ με το ποσοστό του έτους 2000’’

‘’..η Goldman Sachs, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ελλάδος (σημειώνω πως μιλάει επί εποχής Σημίτη), απέκρυψε πάρα πολλά δισεκατομμύρια χρέους.
Ιδού το πρόβλημα: η συνεργασία τραπεζιτών (της Goldman Sachs και της Wall Street), με την ελληνική κυβέρνηση (aka κυβέρνηση Σημίτη)’’

‘’Για να διορθώσει το πρόβλημα, η Ελληνική κυβέρνηση, έστειλε πράκτορες και έβαλε πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs, ως επικεφαλή της έρευνας (!!!!).’’

‘’Δύο Έλληνες (οικονομικοί) αναλυτές, μας είπανε ‘’χρειάζονται κι άλλοι φόροι’’ ή ‘’χρειάζεται να μειωθεί η διαφθορά’’, αλλά η Goldman Sachs, που έδωσε τέτοιες συμβουλές, πλήρωσε πέρσι φόρο λιγότερο από 1% (!!!).
Δηλαδή, για να πάρουν δωράκια τα golden boys της Goldman Sachs, ζητάτε να πληρώσει ο ελληνικός λαός και άλλους φόρους;’’

‘’Αποζημιώνεται από την Goldman Sachs ο λαός σας (οι Έλληνες πολίτες) ή μήπως έχει μετοχές της; Αυτό είναι παράλογο.
Γιατί ξεπουλάτε τους συμπατριώτες σας;’’

‘’Είναι ψέμα το ΄’δεν υπάρχει άλλη λύση’’. Λύση μπορεί να είναι και η εξέγερση.
Γιατί δεν πετάτε έξω την κυβέρνησή σας; Αφού είναι εντελώς διεφθαρμένη
!’’

‘’Το Δ.Ν.Τ., η Goldman Sachs ,η Wall Street, η Διεθνής Τράπεζα, όλοι είναι η ίδια κλίκα.’’

‘’...και η Ισλανδία, η οποία στις 6 Μαρτίου ψήφισε να μην πληρώσει το χρέος της-οι οικονομικοί τρομοκράτες της Wall Street, είχαν κάνει και στην Ισλανδία παρόμοια ζημιά’’

‘’η Γερμανία είναι η 2η χώρα σε εξαγωγές. Δεν νοιάζεται για την ‘’πτώση του Ευρώ’’. Άρα, χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως εξιλαστήριο θύμα. Λέει: ‘’Η Ελλάδα, το κακό παιδί, που βάζει το ευρώ σε μπελάδες’’ ή ‘’πρέπει να συνετίσουμε την Ελλάδα’’, ενώ οι ίδιοι ωφελούνται (Γερμανοί) αφάνταστα, εφόσον είναι εξαγωγικές χώρες, ενώ η Ελλάδα δεν είναι.’’

‘’Μεγάλος κερδισμένος θα βγει η Γερμανία, η οποία είναι μια τεράστια αγορά εξαγωγών. Έτσι, χρησιμοποιούν την Ελλάδα. Οι φτωχοί Έλληνες χάνουν δουλειές, υφίστανται μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα όμως δεν έχουν καμία σχέση με ριζικές μεταρρυθμίσεις της οικονομίας.’’

‘’Εσείς οι Έλληνες πρέπει να διώξετε όλες τις εταιρίες της Wall Street, από τη χώρα σας. Αν δεν απαλλαγείτε από τους οικονομικούς τρομοκράτες στη χώρα σας, θα χάνετε δουλειές, η ανεργία θα αυξάνεται, το βιοτικό σας επίπεδο θα μειώνεται συνεχώς.
Διότι γίνατε αιχμάλωτοι οικονομικών τρομοκρατών. Δεν το καταλαβαίνετε;
Διώξτε τους.’’


Αν το παραπάνω βίνδεο, και οι αποκαλύψεις που έκανε ο εν λόγω αναλυτής, σε συνδυασμό με την προτεινόμενή του λύση (ΕΞΕΓΕΡΣΗ), σας σόκαραν, δείτε και τα παρακάτω βίνδεο:

http://www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg

http://www.youtube.com/watch?v=fzNBleP9C9U&feature=watch_response_rev

Ο αναλυτής Alex Jones συνδέει το σημερινό πρόβλημα της χώρας, με το αντίστοιχο της Ισλανδίας και προτείνει στον Ελληνικό λαό, να ξεσηκωθεί και να αρνηθεί να πληρώσει το χρέος της χώρα, το οποίο οφείλεται στις παρανομίες των διαφόρων τραπεζικών ομίλων.

Αναφέρει την περίπτωση της Νιγηρίας, που ενώ δανείστηκε 1 δις , έχει ήδη εξοφλήσει 40 δις σε τόκους, και χρωστάει ακόμη 50 δις.

Ενημερώνει τους Έλληνες, πως όλα αυτά γίνονται διότι οι τραπεζικοί όμιλοι, θέλουν να πάρουν τα νησιά μας, τον ορυκτό μας πλούτο, τη γη μας.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί κάποιος να εντοπίσει τις σκοπιμότητες που μπορεί να κρύβονται πίσω από την έκρηξη ειλικρινείας των δύο αναλυτών στα παραπάνω βίντεο, αλλά, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι μας, άσχετα με κομματικές ή ιδεολογικές μας πεποιθήσεις, πως η πραγματικότητα δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από όσα λέχθηκαν.

Και, ακούγοντας δύο αναλυτές να ομιλούν για Εξέγερση, διερωτήθηκα πόσο έτοιμος είναι ο Ελληνικός Λαός, να κάνει κάτι τέτοιο πράξη.

Πόσο έτοιμοι είμαστε να εξεγερθούμε;

Ίσως η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, να βρίσκεται στην απάντηση του ερωτήματος ‘’γιατί δεν προβλήθηκαν στα Ελληνικά ΜΜΕ, οι παραπάνω τοποθετήσεις’’.

Α) Δεν είμαστε έτοιμοι να εξεγερθούμε, και είπανε οι καναλάρχες ‘’μην τα στεναχωρήσουμε μωρέ τα παιδιά’’.
Β) Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τον κόσμο ανάποδα.

Απάντηση θα λάβετε εμμέσως (πλην σαφώς) από τα συναισθήματα που σας γεννήθηκαν παρακολουθώντας τα δύο βίνδεο.

Με τις υγείες μας.

2 σχόλια:

  1. Δέν τα λέμε καλύτερα στον Ιστιοπλοϊκό 'Ομιλο φίλε Γιώργο; Γιατί έχουμε να πούμε περισσότερα απο όσα χωρούν εδώ μέσα

    Φιλικά

    Δ.Θ. ή ΑΡΝΗΣ ή ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποτε θέλεις φίλε Άρνη.

    Κερνάω καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή